Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See You Yesterday

See You Yesterday

17/05/2019 | Ingen kommentarer

Se See You Yesterday på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Stefon Bristol
Skuespillere: Eden Duncan-Smith, Dante Crichlow, Astro, Marsha Stephanie Blake
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: Da to talentfulde teenagere forsøger at mestre kunsten at rejse i tiden, sender et tragisk politiskyderi dem på en række farefulde ture tilbage i tiden.


Se See You Yesterday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


See You Yesterday havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om See You Yesterday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til See You Yesterday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til See You Yesterday er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See You Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar