Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See You Yesterday

See You Yesterday

17/05/2019 | Flixfilm

Se See You Yesterday på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Stefon Bristol
Skuespillere: Eden Duncan-Smith, Dante Crichlow, Astro, Marsha Stephanie Blake
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Da to talentfulde teenagere forsøger at mestre kunsten at rejse i tiden, sender et tragisk politiskyderi dem på en række farefulde ture tilbage i tiden.Se See You Yesterday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


See You Yesterday havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om See You Yesterday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til See You Yesterday:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til See You Yesterday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See You Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar