Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See You Yesterday

See You Yesterday

17/05/2019 | Flixfilm

See You Yesterday på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Stefon Bristol
Skuespillere: Eden Duncan-Smith, Dante Crichlow, Astro
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da to talentfulde teenagere forsøger at mestre kunsten at rejse i tiden, sender et tragisk politiskyderi dem på en række farefulde ture tilbage i tiden.

See You Yesterday havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til See You Yesterday på YouTube.Se See You Yesterday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om See You Yesterday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See You Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame See You Yesterday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til See You Yesterday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar