Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seed of Chucky

Seed of Chucky

01/11/2020 | Flixfilm

Se Seed of Chucky på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Don Mancini
Skuespillere: Brad Dourif, Jennifer Tilly, Billy Boyd, Redman
Spilletid: 87 min
Land: USA, UK, Romania
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Dræberdukken Chucky er tilbage. Hans elskerinde, Tiffany, er nedkommet med er arving, og nu er den drabelige dukkefamilie klar til at indtage Hollywood.Se Seed of Chucky på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seed of Chucky havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seed of Chucky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seed of Chucky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seed of Chucky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar