Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seed of Chucky

Seed of Chucky

01/11/2020 | Flixfilm

Seed of Chucky på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Horror, Thriller
Instruktion: Don Mancini
Skuespillere: Jennifer Tilly, Brad Dourif, John Waters
Spilletid: 87 min
Land: United States, United Kingdom, Romania
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Dræberdukken Chucky er tilbage. Hans elskerinde, Tiffany, er nedkommet med er arving, og nu er den drabelige dukkefamilie klar til at indtage Hollywood.

Seed of Chucky havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seed of Chucky på YouTube.Se Seed of Chucky på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Seed of Chucky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seed of Chucky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seed of Chucky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seed of Chucky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar