Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seeing Allred

Seeing Allred

09/02/2018 | Flixfilm

Se Seeing Allred på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Roberta Grossman, Sophie Sartain
Skuespillere: Gloria Allred, Lisa Bloom, Bill Cosby, Roy Moore
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Se den offentlige og private side af den feministiske advokat Gloria Allred, der har kæmpet mod nogle af de største navne i politik og erhvervsliv.


Se Seeing Allred på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seeing Allred havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seeing Allred ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Seeing Allred:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seeing Allred er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seeing Allred stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar