Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Seeking a Friend for the End of the World

15/08/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Lorene Scafaria
Skuespillere: Steve Carell, Keira Knightley, Adam Brody, Connie Britton
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Mens en asteroide hvirvler mod Jorden, begiver en mand sig ud for at blive genforenet med sin ungdomskæreste. Men en anden kvinde komplicerer tingene.


Se Seeking a Friend for the End of the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seeking a Friend for the End of the World havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seeking a Friend for the End of the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seeking a Friend for the End of the World herunder:Fra premieredatoen (15. august, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Seeking a Friend for the End of the World er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Seeking a Friend for the End of the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar