Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seeking Justice

Seeking Justice

01/12/2013 | Flixfilm

Se Seeking Justice på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Roger Donaldson
Skuespillere: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce, Harold Perrineau
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Hvor langt vil du gå for retfærdigheden? Det spørgsmål må Nicolas Cage stille sig selv i rollen som den ganske almindelige mand, hvis kone bliver udsat for en ekstremt voldsom forbrydelse.


Se Seeking Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSeeking Justice havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seeking Justice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seeking Justice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seeking Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seeking Justice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar