Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sei mai stata sulla luna?

Sei mai stata sulla luna?

21/04/2021 | Flixfilm

Se Sei mai stata sulla luna? på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en modejournalist beslutter at sælge sin gård i den italienske provins, møder hun en flot landmand og opdager, hvad hun er gået glip af.

Sei mai stata sulla luna? havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sei mai stata sulla luna? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sei mai stata sulla luna? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sei mai stata sulla luna? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sei mai stata sulla luna?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sei mai stata sulla luna? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar