Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seis Manos

Seis Manos

03/10/2019 | Flixfilm

Seis Manos på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Danny Trejo, Mike Colter, Aislinn Derbez
Spilletid: 27 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En gruppe forældreløse, der er opfostret af en kampsportsmester, kaster sig ud i et mysterie, der omfatter djævelske kræfter, narkokarteller, gamle ritualer og blodofre.Se Seis Manos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Seis Manos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seis Manos på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Seis Manos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seis Manos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seis Manos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seis Manos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar