Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seis Manos

Seis Manos

03/10/2019

Se Seis Manos på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Crime, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vic Chao, Mike Colter, Jonny Cruz, Aislinn Derbez
Spilletid: 27 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En gruppe forældreløse, der er opfostret af en kampsportsmester, kaster sig ud i et mysterie, der omfatter djævelske kræfter, narkokarteller, gamle ritualer og blodofre.


Se Seis Manos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seis Manos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Seis Manos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seis Manos herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seis Manos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seis Manos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar