Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed

Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed

16/07/2023 | Flixfilm

Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Flere år efter at have vundet en kapsejlads på Göta kanal bliver livet for en familie af skibsbyggere kompliceret, da de bliver involveret med mafiaen.Se Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sejled’ op ad åen 3 – Kanalkongens hemmelighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar