Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sejled’ op ad åen

Sejled’ op ad åen

16/07/2023 | Flixfilm

Sejled’ op ad åen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en rig mand vil købe en flåde speedbåde, afholder han en kapsejlads mellem Stockholm og Göteborg for at afgøre, hvem der skal have den lukrative kontrakt.Se Sejled’ op ad åen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sejled’ op ad åen havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sejled’ op ad åen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sejled’ op ad åen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sejled’ op ad åen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sejled’ op ad åen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sejled’ op ad åen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar