Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Seksualundervisningen fortsætter i ‘Sex Education’ sæson 2

Seksualundervisningen fortsætter i ‘Sex Education’ sæson 2

07/02/2019 | Flixfilm

sex education sæson 2 netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har annonceret, at komedieserien ‘Sex Education’ vender tilbage med sæson 2.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

‘Sex Education’, som er blevet rost for sin korrekte skildring af ungdommens verden uden at lægge fingre imellem, handler om Otis Milburn (Asa Butterfield) der er en akavet skoleelev og søn af en sexterapeut (Gillian Anderson).

Selvom moderen har manualer, videoer og åbne samtaler om sex – er Otis selv en tilbageholdende ekspert på området, der stadig har sin første gang i vente.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da hans mors erhverv bliver afsløret i skolen indser han, at han kan bruge sin specialviden til at opnå status blandt de andre og åbner derfor en hemmelig undergrundsklinik sammen med Maeve hvor de tilbyder sexterapi.

Det kommer ikke som den helt store overraskelse, at Netflix har givet grønt lys til ‘Sex Education’ sæson 2, da streamingtjenesten tidligere har kunnet afsløre, at mere end 40 millioner husstande har set serien igennem fra ende til anden i løbet af de første fire uger siden premieren den 11. januar.

LÆS OGSÅ   Disse serier og film skal du streame i august

Netflix meddeler, at alle skuespillerne fra første sæson vender tilbage i sæson 2, mens den bliver på i alt 8 afsnit. Streamingtjenesten kan desværre ikke informere om en premieredato på nuværende tidspunkt, men det forventes at blive sidst i 2019.

Se ‘Sex Education‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar