Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selection Day

Selection Day

20/04/2019 | Flixfilm

Se Selection Day på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yash Dholye, Prashannt Jha, Mahesh Manjrekar, Shiv Panditt
Spilletid: 23 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Handling: To talentfulde cricketspillende teenagere er oppe imod deres dominerende far og et magtfuldt system for at få lov til at realisere deres egne ambitioner og sig selv.

Selection Day (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Selection Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Selection Day (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selection Day (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Selection Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Selection Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar