Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selection Day

Selection Day

20/04/2019 | Flixfilm

Se Selection Day på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yash Dholye, Prashannt Jha, Mahesh Manjrekar, Shiv Panditt
Spilletid: 23 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: To talentfulde cricketspillende teenagere er oppe imod deres dominerende far og et magtfuldt system for at få lov til at realisere deres egne ambitioner og sig selv.


Se Selection Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSelection Day (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Selection Day (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Selection Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Selection Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selection Day (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar