Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selection Day

Selection Day

20/04/2019 | Flixfilm

Selection Day på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mahesh Manjrekar, Ratna Pathak Shah, Shiv Panditt
Spilletid: 23 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Handling: To talentfulde cricketspillende teenagere er oppe imod deres dominerende far og et magtfuldt system for at få lov til at realisere deres egne ambitioner og sig selv.

Selection Day (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Selection Day på YouTube.Se Selection Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Selection Day (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selection Day (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Selection Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Selection Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar