Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Selena Gomez bag ny Netflix-serie

Selena Gomez bag ny Netflix-serie

29/10/2015 | Flixfilm

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har netop givet grønt lys til den nye ungdomsserie 13 Reasons Why, som produceres af den verdensberømte sanger Selena Gomez. Det skriver Deadline.

Serien 13 Reasons Why, som er baseret på bogen af samme navn af Jay Asher, fortæller historien om den 16 årige Hannah Baker, der begår selvmord og det liv som hendes omgangskreds oplever efter hendes død. I dagene efter hendes selvmord, modtager 13 af hendes venner et videobånd hvor Hannah fortæller hvordan vennerne hver især var årsagen til hendes død og giver dermed 13 grund til at hun tog sit eget liv.

Selena Gomez og hendes produktionsselskab købte rettighederne til at filmatisere bogen efter at have læst den tilbage i 2010. Derfor vil Selena Gomez være producer på 13 Reasons Why, men hun vil dog ikke selv medvirke i serien.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Bogen har været en bestseller siden den udkom i 2007 og er efterfølgende blevet oversat til ikke mindre end 35 sprog, heriblandt dansk. Den danske titel på bogen er; Døde piger lyver ikke.

13 Reasons Why bliver på i alt 13 episoder og det forventes at den vil kunne ses på Netflix Danmark i løbet af 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar