Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selena: The Series

Selena: The Series

04/05/2021 | Flixfilm

Selena: The Series på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christian Serratos, Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira
Spilletid: 1 min
Land: Mexico, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den ikoniske mexicansk-amerikanske sanger Selena opnår berømmelse, mens hun sammen med sin familie ofrer alt for at opfylde deres fælles livslange drøm.Se Selena: The Series på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Selena: The Series (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Selena: The Series på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Selena: The Series (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selena: The Series (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Selena: The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Selena: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar