Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » #Selfie 69

#Selfie 69

01/06/2019 | Flixfilm

#Selfie 69 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktion: Cristina Jacob
Skuespillere: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Vlad Logigan
Spilletid: 116 min
Land: Romania
Sprog: Romanian, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter et smertefuldt brud indgår tre festglade venner et væddemål om, hvem af dem der kan blive gift på tre dage.

#Selfie 69 havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til #Selfie 69 på YouTube.Se #Selfie 69 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om #Selfie 69 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #Selfie 69 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame #Selfie 69, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til #Selfie 69 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar