Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selling Sunset

Selling Sunset

22/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Selling Sunset på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Romain Bonnet, Mary Fitzgerald, Chrishell Hartley, Brett Oppenheim
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Elite-ejendomsmæglerne i Oppenheim-koncernen sælger luksusliv til rige købere i Los Angeles. Dramaet optrappes, da der kommer en ny sælger til teamet.


Se Selling Sunset på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Selling Sunset (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Selling Sunset (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Selling Sunset herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Selling Sunset er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selling Sunset (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar