Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Selling Sunset

Selling Sunset

19/05/2023 | Flixfilm

Selling Sunset på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mary Fitzgerald, Chrishell Stause, Christine Quinn
Spilletid: 39S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Elite-ejendomsmæglerne i Oppenheim-koncernen sælger luksusliv til rige købere i Los Angeles. Dramaet optrappes, da der kommer en ny sælger til teamet.Se Selling Sunset på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Selling Sunset (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Selling Sunset på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Selling Sunset (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selling Sunset (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Selling Sunset, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Selling Sunset er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Selling Sunset

  1. Jeanette - kl. 11:34, 27-05-2020:

    Hvornår kommer sæson 3 🙂

Skriv kommentar