Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selling Sunset

Selling Sunset

24/11/2021 | Flixfilm

Se Selling Sunset på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mary Fitzgerald, Chrishell Stause, Heather Rae Young
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Elite-ejendomsmæglerne i Oppenheim-koncernen sælger luksusliv til rige købere i Los Angeles. Dramaet optrappes, da der kommer en ny sælger til teamet.

Selling Sunset (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Selling Sunset på YouTube.Se Selling Sunset på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Selling Sunset (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selling Sunset (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Selling Sunset, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Selling Sunset er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Selling Sunset

  1. Jeanette - kl. 11:34, 27-05-2020:

    Hvornår kommer sæson 3 🙂

    Skriv kommentar