Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selling The OC

Selling The OC

24/08/2022 | Flixfilm

Selling The OC på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alexandra Jarvis, Tyler Stanaland, Alexandra Rose
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Oppenheim Group udvider til Orange County, hvor et helt nyt hold ejendomsmæglere viser overdådige kystejendomme frem, og store personligheder skaber røre.Se Selling The OC på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Selling The OC (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Selling The OC på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Selling The OC (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selling The OC (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Selling The OC, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Selling The OC er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar