Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Selma

14/09/2016 | 1 kommentar

Se Selma på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: David Oyelowo, Carmen Ejogo, Jim France, Trinity Simone
Spilletid: 128 min
Land: UK, USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: I lyset af voldelige racistiske angreb leder Martin Luther King Jr. en protest i Alabama, der kulminerer i en historisk march fra Selma til Montgomery.


Se Selma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Selma havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Selma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Selma herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Selma er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selma stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Selma

 1. Dennis P - kl. 21:41, 15-03-2017:

  Hej
  Hvor længe har ‘Selma’ ligget på Netflix? Jeg synes kun jeg har set den tilgængelig i et par uger, og nu er den allerede fjernet fra Netflix d. 15.03.2017.
  Ærgerligt at film fjernes uden forvarsel.
  Hilsen Dennis

  Skriv kommentar