Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selv I De Bedste Hjem

Selv I De Bedste Hjem

01/12/2014 | Flixfilm

Se Selv I De Bedste Hjem på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En lærer presser en studerende med særlige evner, til at blive ved med at skrive – selvom han ved at den unge forfatters researchmetoder er tvivlsomme.


Se Selv I De Bedste Hjem på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSelv I De Bedste Hjem havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Selv I De Bedste Hjem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Selv I De Bedste Hjem herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Selv I De Bedste Hjem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selv I De Bedste Hjem stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar