Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Selv I De Bedste Hjem

Selv I De Bedste Hjem

01/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Selv I De Bedste Hjem på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En lærer presser en studerende med særlige evner, til at blive ved med at skrive – selvom han ved at den unge forfatters researchmetoder er tvivlsomme.


Se Selv I De Bedste Hjem på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Selv I De Bedste Hjem havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Selv I De Bedste Hjem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Selv I De Bedste Hjem herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Selv I De Bedste Hjem er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Selv I De Bedste Hjem stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar