Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sen Kimsin?

Sen Kimsin?

10/03/2017 | Flixfilm

Se Sen Kimsin? på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Ozan Açiktan
Skuespillere: Çetin Altay, Celal Belgil, Ece Bozkaya, Sarp Bozkurt
Spilletid: 101 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Den klodsede privatdetektiv Tekin mangler penge og leder efter en rig kvindes forsvundne datter, men render ind i overraskelser og uheld på stribe.


Se Sen Kimsin? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSen Kimsin? havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sen Kimsin? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sen Kimsin? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sen Kimsin? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sen Kimsin? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar