Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sen Kimsin?

Sen Kimsin?

10/03/2017 | Flixfilm

Se Sen Kimsin? på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Ozan Açiktan
Skuespillere: Tolga Çevik, Köksal Engür, Pelin Körmükçü, Toprak Sergen
Spilletid: 101 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Den klodsede privatdetektiv Tekin mangler penge og leder efter en rig kvindes forsvundne datter, men render ind i overraskelser og uheld på stribe.

Sen Kimsin? havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sen Kimsin? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sen Kimsin? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sen Kimsin? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sen Kimsin?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sen Kimsin? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar