Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sendero

12/12/2016 | Flixfilm

Se Sendero på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Gregory T. Collett
Skuespillere: Luis Kuash
Spilletid: 90 min
Land: Ecuador
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En festlig biltur bliver livsfarlig for Ana og hendes venner, da de bliver bortført af en vanvittig familie og må bruge alle deres kræfter og viljestyrke på at overleve.


Se Sendero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSendero havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sendero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sendero herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sendero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sendero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar