Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Senior-serier fra Netflix lever videre

Senior-serier fra Netflix lever videre

20/01/2019 | Flixfilm

The Kominsky Method 1Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at serierne ‘The Kominsky Method’ og ‘Grace and Frankie’ med skuespillerveteranerne Michael Douglas, Alan Arkin, Jane Fonda, Lily Tomlin og Martin Sheen begge er blevet fornyet med nye sæsoner.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘The Kominsky Method’, som havde premiere den 16. november 2018, har netop vundet den prestigefyldte pris som årets bedste komedieserie til dette års Golden Globe Awards, mens tjerneskuespilleren Michael Douglas vandt prisen for bedste skuespiller i ‘The Kominsky Method’.

Anerkendelsen og priserne taget i betragtning kommer det ikke som den store overraskelse, at Netflix har besluttet at gå videre med en sæson 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm anmeldte første sæson af ‘The Kominsky Method’ da den havde premiere og anmeldelsen kan læses her: Anmeldelse: ‘The Kominsky Method’ – sæson 1.

Komedienserien ‘Grace & Frankie’, der handler om Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin) som bliver udsat for en noget uventet situation, har netop haft premiere på femte sæson i rækken.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 30 – 2021)

Netflix har altså besluttet at lave en sjette sæson af ‘Grace & Frankie’.

I serien er kvindernes mænd (Martin Sheen og Sam Waterston) blevet forelsket i hinanden og vil giftes, hvilket får kvindenes liv til at vende op og ned.

Der er ingen oplysninger om hvornår de nye sæsoner af ‘The Kominsky Method’ og ‘Grace and Frankie’ får premiere på Netflix.

Se ‘The Kominsky Method‘ og ‘Grace and Frankie‘på Netflix Danmark.    Skriv kommentar