Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Senior Year

Senior Year

13/05/2022 | Flixfilm

Senior Year på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Alex Hardcastle
Skuespillere: Rebel Wilson, Angourie Rice, Mary Holland
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En cheerleading-ulykke førte til, at hun lå i koma i 20 år. Nu er hun 37, nyligt vågnet og klar til at udleve sin drøm fra high school – at blive skoleballets dronning.



Se Senior Year på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Senior Year havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Senior Year på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Senior Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Senior Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Senior Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Senior Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar