Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Senna

01/04/2018 | Flixfilm

Se Senna på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Asif Kapadia
Skuespillere: Ayrton Senna, Reginaldo Leme, John Bisignano, Neide Senna
Spilletid: 106 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English, Portuguese, French, Japanese
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm følger Ayrton Senna – en af de største racerkører i Formel 1-historien og en helt i sit hjemland, Brasilien.


Se Senna på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSenna havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Senna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Senna herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Senna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Senna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar