Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sennentuntschi: Curse of the Alps

Sennentuntschi: Curse of the Alps

19/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Sennentuntschi: Curse of the Alps på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Michael Steiner
Skuespillere: Roxane Mesquida, Nicholas Ofczarek, Andrea Zogg, Carlos Leal
Spilletid: 115 min
Land: Switzerland
Sprog: Swiss German
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Tre ensomme bjerghyrder skaber en kvinde ved hjælp af ond trolddom, men de fortryder snart deres uigennemtænkte plan, da hun konfronterer dem og ønsker hævn.


Se Sennentuntschi: Curse of the Alps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sennentuntschi: Curse of the Alps havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sennentuntschi: Curse of the Alps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sennentuntschi: Curse of the Alps herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sennentuntschi: Curse of the Alps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sennentuntschi: Curse of the Alps stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar