Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sennentuntschi: Curse of the Alps

Sennentuntschi: Curse of the Alps

19/10/2016 | Flixfilm

Se Sennentuntschi: Curse of the Alps på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Michael Steiner
Skuespillere: Roxane Mesquida, Nicholas Ofczarek, Andrea Zogg, Carlos Leal
Spilletid: 115 min
Land: Switzerland
Sprog: Swiss German
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Tre ensomme bjerghyrder skaber en kvinde ved hjælp af ond trolddom, men de fortryder snart deres uigennemtænkte plan, da hun konfronterer dem og ønsker hævn.


Se Sennentuntschi: Curse of the Alps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sennentuntschi: Curse of the Alps havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sennentuntschi: Curse of the Alps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sennentuntschi: Curse of the Alps:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sennentuntschi: Curse of the Alps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sennentuntschi: Curse of the Alps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar