Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sense and Sensibility

Sense and Sensibility

01/08/2020 | Flixfilm

Sense and Sensibility på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Ang Lee
Skuespillere: Emma Thompson, Kate Winslet, James Fleet
Spilletid: 136 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Jane Austens klassiske historie om takt og tone og etik i det 19. århundrede beskriver de giftelystne Dashwood-søstres prøvelser og triumfer.

Sense and Sensibility havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sense and Sensibility på YouTube.Se Sense and Sensibility på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sense and Sensibility ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sense and Sensibility stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sense and Sensibility, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sense and Sensibility er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar