Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sense and Sensibility

Sense and Sensibility

01/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Sense and Sensibility på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ang Lee
Skuespillere: James Fleet, Tom Wilkinson, Harriet Walter, Kate Winslet
Spilletid: 136 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Jane Austens klassiske historie om takt og tone og etik i det 19. århundrede beskriver de giftelystne Dashwood-søstres prøvelser og triumfer.


Se Sense and Sensibility på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sense and Sensibility havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sense and Sensibility ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sense and Sensibility herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sense and Sensibility er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sense and Sensibility stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar