Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Sense8’ får to timers finale

‘Sense8’ får to timers finale

30/06/2017 | Flixfilm

Forleden kunne streamingtjensten Netflix overraskende meddele, at sci-fi-serien ‘Sense8’ vender tilbage på Netflix med et to timers specialafsnit, som vil være den endegyldige afslutning på serien.

Det er overraskende eftersom Netflix i starten af juni annoncerede at serien var droppet efter to sæsoner og streamingtjenesten cementerede efterfølgende deres beslutning med en udmelding på de sociale medier.

Her var grunden, at det var umuligt at genoplive serien – formentlig fordi skuespillerne var blevet løst fra deres kontrakter og i gang med at arbejde på andre projekter.

Nyheden om finale afsnittet bliver garanteret modtaget med åbne arme fra seriens mange fans, som siden serien blev annulleret har kæmpet en brav kamp på de sociale medier for at få serien genoplivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er én af seriens skabere Lana Wachowski, som bragte nyheden i går med en længere besked, som kan læses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Woman in the Window'

Her fremgår det at det endegyldige sidste afsnit får premiere på Netflix til næste år. Der er altså kun tale om et enkelt afsnit på to timer og ikke en hel ny sæson.

‘Sense8’ er en fortælling skabt af de kreative genier Lana Wachowski og Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z), der er centreret omkring otte personer fra forskellige steder i verden, der alle oplever et voldsomt syn, som knytter dem mentalt til hinanden.

Se ‘Sense8‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar