Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sense8 sæson 2 premieredato fastsat

Sense8 sæson 2 premieredato fastsat

04/12/2016 | Flixfilm

sense8-premiere-dato-netflix-dkDet er netop blevet offentliggjort, at den originale sci-fi serie fra Netflix; Sense8, som er skabt af The Wachowskis (Matrix-trilogien) vender tilbage i 2017.

Det skriver Netflix på Twitter.

Sense8 sæson 2 er på 10 episoder og kan ses på Netflix Danmark fra den 5. maj. 2017.

Inden premieredatoen kan man dog få styret sin lyst en smule, da der til jul er premiere på et specialafsnit af Sense8. Dette “juleafsnit”, som skulle være på 2 timer kan ses fra den 23. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ovenstående premieredatoer er stort set det eneste vi ved om det nye Sense8. Netflix og holdet bag har været særdeles hemmelighedsfulde og hverken informationer om plot, skuespillere mv. er blevet oplyst.

Sense8 er en science fiction-serie, der følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted. Ikke blot skal de finde ud af hvad der er sket med dem og bliver en del af hinandens liv og hemmeligheder, men de skal også kæmpe med en organisation, som vil fange og dræbe dem.

LÆS OGSÅ   'Toscana' - Ny Netflix-film med Anders Matthesen

Første sæson af Sense8 havde premiere 5. juni 2015 og der kommer således næsten til at gå to år mellem premieren på de to sæsoner.

I serien medvirker bl.a. Naveen Andrews (Lost), Daryl Hannah (Kill Bill), Brian J. Smith (Stargate Universe) og Tuppence Middleton (Jupiter Ascending).

Sense8 er skabt af Wachowskis som har stået bag The Matrix og V For Vendetta, samt J. Michael Straczynski som har været involveret i projekter som Babylon5, Changeling og Thor.

Se Sense8 sæson 2 på Netflix Danmark d. 5. maj 2017 og juleafsnittet kan ses fra den 23. december i år.
Skriv kommentar