Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sense8 sæson 2 trailer: “Vi er alle værd at kæmpe for”

Sense8 sæson 2 trailer: “Vi er alle værd at kæmpe for”

12/04/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop udsendt første trailer til den kommende anden sæson af deres storslået sci-fi-serie; Sense8, som får eksklusiv premiere den 5. maj.

Alle episoder kan ses med det samme efter premieren og nederst i artiklen finder du traileren til den nye sæson.

Sense8 er en fortælling skabt af de kreative genier Lana Wachowski og Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z), der er centreret omkring otte personer fra forskellige steder i verden, der alle oplever et voldsomt syn, som knytter dem mentalt til hinanden. Der opstår en forbindelse mellem dem, og de kan se og tale med hinanden, som om de var til stede det samme sted, og de har adgang til hinandens dybeste hemmeligheder.

De otte skal ikke blot finde ud af at tilpasse sig deres nye evner – og hinanden – de skal også finde ud af, hvorfor deres liv nu er i fare.

LÆS OGSÅ   Nu kommer 'The Good Doctor' sæson 4 på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

I sæson 2 forfølger mørke kræfter fortsat de otte forbundne personer. De sanselige opdager mere om den hemmelige organisation, der leder efter deres gruppe og andre som dem, og de forsøger at beskytte sig selv mod organisationen, som forsøger at dræbe dem.

Som det muligvis bemærkes, så har Lilly Wachowski valgt at tage en pause fra Sense8, og alle kreative beslutninger er således overladt til søsteren Lana Wachowski. Søskendeparret har udviklet Sense8 og er ellers kendt for at samarbejde om de fleste projekter, herunder The Matrix, Cloud Atlas og Jupiter Ascending.

På rollelisten for sæson 2 finder man Doona Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Brian J. Smith, Terrence Mann, Naveen Andrews, Daryl Hannah m.fl.

Se Sense8 sæson 2 på Netflix Danmark fra den 5. maj 2017.Skriv kommentar