Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sense8 vender tilbage næste år

Sense8 vender tilbage næste år

10/08/2015 | Flixfilm

sense8 serie netflixNetflix-serien om de otte mennesker fra hele kloden, hvis liv pludselig og af uforklarlige årsager bliver forbundet, er blevet fornyet med en sæson 2 til. Det offentliggjorde streamingtjenesten og seriens skuespillere i en video på Twitter forleden. Dermed forventes det at serien vender tilbage til næste år.

Der har ellers længe været usikkerhed om der rent faktisk ville komme yderligere en sæson, da Netflix med deres øvrige serier altid har fornyet dem kort efter premieren. Men med Sense8 skulle der dermed gå flere måneder med en afklaring.

Serien er skabt af de enestående, kreative folk The Wachowskis (Matrix-trilogien, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Clint Eastwood’s Changeling, Word War Z) og ikke mindst Grant Hill (Matrix-trilogien, Cloud Atlas). De selvsamme vil ogå være bag roret på Sense8 sæson 2.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Sense8 følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted. Ikke blot skal de finde ud af hvad der er sket med dem og bliver en del af hinandens liv og hemmeligheder, men de skal også kæmpe med en organisation, som vil fange og dræbe dem.

Se første sæson af Sense8 på Netflix Danmark i dag. Kan ses i 4K Ultra HD.

Artiklen fortsætter under annoncen
3 kommentarer til Sense8 vender tilbage næste år

  1. thomas - kl. 17:17, 10-08-2015:

    vidunderligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Brian - kl. 17:58, 10-08-2015:

    Yes!

  3. Lena - kl. 23:14, 05-08-2016:

    Hvornår kommer den nye sæson på??? ????

Skriv kommentar