Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sense8

08/06/2018 | Flixfilm

Se Sense8 på Netflix

Produktionsår: 2015–2018
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bae Doona, Jamie Clayton, Tina Desai
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Fra filmskaberne bag "The Matrix" og "Babylon 5" kommer denne spændingsserie, hvor otte mennesker er i stand til at opleve hinandens liv via telepati.

Sense8 (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se Sense8 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sense8 (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sense8 (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sense8, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sense8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar