Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sense8

08/06/2018 | Flixfilm

Se Sense8 på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Doona Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Fra filmskaberne bag "The Matrix" og "Babylon 5" kommer denne spændingsserie, hvor otte mennesker er i stand til at opleve hinandens liv via telepati.


Se Sense8 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sense8 (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sense8 (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sense8:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sense8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sense8 (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar