Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sentinelle

Sentinelle

05/03/2021 | Flixfilm

Sentinelle på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Julien Leclercq
Skuespillere: Olga Kurylenko, Marilyn Lima, Michel Nabokoff
Spilletid: 80 min
Land: France
Sprog: French, Arabic, Russian, English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En specialtrænet fransk soldat, som er hjemsendt efter en traumatisk mission, bruger sine dødbringende evner til at jagte manden, der gjorde hendes søster fortræd.

Sentinelle havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sentinelle på YouTube.Se Sentinelle på Netflix

Anmeldelse: Sentinelle

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sentinelle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sentinelle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sentinelle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sentinelle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar