Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Senzo: Murder of a Soccer Star

Senzo: Murder of a Soccer Star

07/04/2022 | Flixfilm

Senzo: Murder of a Soccer Star på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mzillikazi Wa Afrika, Robert Marawa, Irene Meyiwa
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Fodboldspilleren Senzo Meyiwa var en nationalhelt, før mordet på ham chokerede Sydafrika. Hver myrdede ham og hvorfor? Denne dokuserie dykker ned i beviserne.

Senzo: Murder of a Soccer Star (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Senzo: Murder of a Soccer Star på YouTube.Se Senzo: Murder of a Soccer Star på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Senzo: Murder of a Soccer Star (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Senzo: Murder of a Soccer Star (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Senzo: Murder of a Soccer Star, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Senzo: Murder of a Soccer Star er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar