Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seoul Searching

Seoul Searching

15/12/2017 | Flixfilm

Se Seoul Searching på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: Benson Lee
Skuespillere: Justin Chon, Jessika Van, In-Pyo Cha, Teo Yoo
Spilletid: 105 min
Land: South Korea, China, USA
Sprog: English, Korean, German
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Teenagere af koreansk oprindelse, der er født og opvokset i andre lande, rejser til Seoul for at lære om deres kulturarv på en sommerlejr i 1986.


Se Seoul Searching på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSeoul Searching havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seoul Searching ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seoul Searching herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seoul Searching er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seoul Searching stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar