Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seoul Vibe

Seoul Vibe

26/08/2022 | Flixfilm

Seoul Vibe på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Hyun-Sung Moon
Skuespillere: Yoo Ah-in, Go Kyung-Pyo, Lee Kyoo-hyung
Spilletid: 138 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I dagene op til OL i Seoul i 1988 går en broget gruppe chauffører og mekanikere undercover for at afsløre en omfattende hvidvaskningsring.Se Seoul Vibe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Seoul Vibe havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seoul Vibe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Seoul Vibe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seoul Vibe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seoul Vibe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seoul Vibe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar