Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seraphim Falls

Seraphim Falls

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Seraphim Falls på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Drama, Thriller, War, Western
Instruktør: David Von Ancken
Skuespillere: Liam Neeson, Pierce Brosnan, Michael Wincott, Xander Berkeley
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En bus med fem mænd og to kvinder - der har leveret våben til de fleste internationale konflikter de seneste 75 år - er netop kørt ud af Budapest med kurs mod bjergene.


Se Seraphim Falls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seraphim Falls havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seraphim Falls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seraphim Falls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seraphim Falls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seraphim Falls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar