Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Serena

15/12/2018 | Flixfilm

Se Serena på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: Susanne Bier
Skuespillere: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Rhys Ifans, Toby Jones
Spilletid: 109 min
Land: Czech Republic, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Et ægtepar opbygger sammen en driftig virksomhed på trods af 1930'ernes krise – men barnløshed og et barn født uden for ægteskab skaber problemer for dem.


Se Serena på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSerena havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Serena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Serena herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Serena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar