Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Serena

15/12/2018 | Flixfilm

Serena på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Susanne Bier
Skuespillere: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Rhys Ifans
Spilletid: 109 min
Land: France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Et ægtepar opbygger sammen en driftig virksomhed på trods af 1930'ernes krise – men barnløshed og et barn født uden for ægteskab skaber problemer for dem.

Serena havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Serena på YouTube.Se Serena på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Serena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Serena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Serena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar