Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Serena

15/12/2018 | Flixfilm

Se Serena på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: Susanne Bier
Skuespillere: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Rhys Ifans, Toby Jones
Spilletid: 109 min
Land: Czech Republic, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Et ægtepar opbygger sammen en driftig virksomhed på trods af 1930'ernes krise – men barnløshed og et barn født uden for ægteskab skaber problemer for dem.

Serena havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Serena på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Serena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Serena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Serena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar