Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Serenity

23/10/2020 | Flixfilm

Se Serenity på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Joss Whedon
Skuespillere: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Morena Baccarin
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Joss Whedons fortælling om galaktisk uro begynder, hvor hans kultprogram Firefly endte og følger kaptajn Mal Reynolds og hans brogede men loyale besætning.Se Serenity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Serenity havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Serenity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Serenity:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Serenity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serenity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar