Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Serenity

16/05/2021 | Flixfilm

Serenity på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Joss Whedon
Skuespillere: Nathan Fillion, Gina Torres, Chiwetel Ejiofor
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Joss Whedons fortælling om galaktisk uro begynder, hvor hans kultprogram Firefly endte og følger kaptajn Mal Reynolds og hans brogede men loyale besætning.Se Serenity på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Serenity havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Serenity på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Serenity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serenity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Serenity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Serenity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar