Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sergio

02/02/2020 | Flixfilm

Se Sergio på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Greg Barker
Skuespillere: Wagner Moura, Ana de Armas, Brían F. O'Byrne
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Portuguese, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne bevægende dokumentar skildrer Sergio Viera de Mello, den karismatiske FN-højkommissær for menneskerettigheder, der blev dræbt af terrorister i Irak.

Sergio havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sergio på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sergio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sergio stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sergio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sergio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar