Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Serial Killer with Piers Morgan

Serial Killer with Piers Morgan

01/10/2022 | Flixfilm

Serial Killer with Piers Morgan på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Piers Morgan, Lorenzo Gilyard, Alejandro Henriquez
Spilletid: 45 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Gennem intense interviews i fængslet ser Piers Morgan nærmere på tre dømte seriemorderes forbrydelser og finder ud af mere omkring deres motiver.

Serial Killer with Piers Morgan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Serial Killer with Piers Morgan på YouTube.Se Serial Killer with Piers Morgan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Serial Killer with Piers Morgan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serial Killer with Piers Morgan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Serial Killer with Piers Morgan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Serial Killer with Piers Morgan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar