Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Serieafslutning på ‘How to Get Away With Murder’ lander snart på Netflix

Serieafslutning på ‘How to Get Away With Murder’ lander snart på Netflix

05/07/2020 | Flixfilm

Serieafslutningen på How to Get Away With Murder lander snart på NetflixOm få uger ruller ‘How to Get Away With Murder’ for sidste gang over skærmen på Netflix.

Sjette og endegyldigt sidste sæson af den amerikanske thrillerserie har nemlig premiere på streamingtjenesten den 28. juli.

Det bekræfter Netflix overfor Flixfilm.dk.

Sæson 6 sluttede på amerikansk tv den 14. maj og sidste sæson lander dermed på Netflix blot to en halv måned efter serieafslutningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘How to Get Away With Murder’ følger den geniale, karismatiske og forførende Annalise Keating, som er forsvaradvokat og professor i jura hos et anerkendt universitet i Philadelphia, der sammen med fem ambitiøse jurastuderende bliver viklet ind i et mord og derfor må benytte deres viden fra undervisningen til at opklare sagen.

Serien har Viola Davis i hovedrollen som Annalise Keating og hun blev den første sorte kvinde, der blev anerkendt og vandt en prestigefyldt Primetime Emmy Award for bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie.

LÆS OGSÅ   Netflix' dyreste filmprojekt 'The Gray Man' får premieredato

Det er ikke blot Viola Davis’ præstation, som har modtaget stor ros, ‘How to Get Away With Murder’ har generelt modtaget fremragende anmeldelser og ligger højt på skalaen hos Rotten Tomatoes, der samler bedømmelser fra alverdens anmeldere.

Se ‘How to Get Away With Murder‘ på Netflix Danamrk. Sidste og sjette sæson har premiere den 28. juli.
Skriv kommentar