Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Serien From Dusk Till Dawn får endnu en sæson

Serien From Dusk Till Dawn får endnu en sæson

27/03/2014 | Flixfilm

from dusk till dawn sæson 2 netflixDet er netop blevet annonceret, at serien From Dusk Till Dawn med de to utilregnelige bankrøvere og brødre Seth Gecko og Richard “Richie” Gecko vender tilbage for en sæson 2. På nuværende tidspunkt er serien kun kommet til tredje afsnit af første sæson, men produktionsselskabet føler sig så sikre på seriens succes, at de har fornyet den for yderligere en sæson. Den nye sæson vil også kunne ses på Netflix Danmark når den får premiere.

Serien From Dusk Till Dawn, som er skabt af kultinstruktøren Robert Rodriguez, handler om Seth Gecko og Richard “Richie” Gecko, der er på flugt fra FBI efter et blodigt bankrøveri. Under flugten til Mexico støder Seth og Richie på den tidligere præst og hans familie, som de tager som gidsler. De bruger familiens autocamper til at krydse grænsen, og der opstår kaos, da gruppen gør et stop ved en stripklub fuld af vampyrer. Serien er baseret på filmenklassikeren From Dusk Till Dawn fra 1996. Filmen er også skabt af Robert Rodriguez og skrevet af Quentin Tarantino.

Den kommende sæson af From Dusk Till Dawn bliver ligeledes på 13 afsnit som seriens første sæson. Serien er oprindelig skabt af El Rey Network, men Netflix har erhvervet sig rettighederne til From Dusk Till Dawn i alle lande uden for USA. Serien vises i forlængelse af premieren på El Rey tv-kanalen og derfor er alle afsnit ikke tilgængelige på sammen tid, men afsnittene kommer på streamingtjenesten i løbet af mindre end 24 timer efter premieren.

LÆS OGSÅ   Netflix opgiver 'Uncoupled' med Neil Patrick Harris

From Dusk Till Dawn har foreløbigt modtaget blandede anmeldelser og seriens seertal er endnu ikke offentliggjort, men Robert Rodriguez ser frem til, at komme i gang med endnu en sæson; “Vi glæder os til, at komme tilbage til produktionen senere i år og er begejstret over at kunne hæve standarden endnu mere i sæson 2.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriens første sæson havde premiere på Netflix Danmark 12. marts og er netop kommet til tredje afsnit. Afsnit 4 af From Dusk Till Dawn kan ses på Netflix 2. april, omkring kl 14.

Se From Dusk Till Dawn på Netflix Danmark: Link.Skriv kommentar