Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Serien ‘Seven Seconds’ droppes af Netflix

Serien ‘Seven Seconds’ droppes af Netflix

26/04/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har besluttet sig for ikke at gå videre med deres britiske “nordic noir”-serie ‘Seven Seconds’, som var skabt af Veena Sud, der ligeledes lavede den amerikanske udgave af ‘Forbrydelsen’; ‘The Killing’.

Dermed slutter serien efter første og nu sidste sæson, som kan ses på Netflix Danmark.

Netflix meddeler at ‘Seven Seconds’ til trods for aflysningen fortsat vil være tilgængelig på Netflix og oplyser at første sæson byder på en komplet og afsluttende historie, som sagtens kan nydes uden fremtidig fortsættelse.

Serien blev godt modtaget af kritikere, men seertallene har højest sandsynligt ikke været tilfredsstillende, hvilket ofte er årsagen til at Netflix vælger at trække stikket på deres produktioner.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Stowaway'

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af ‘Seven Seconds’ blev også anmeldt af Søren Meinertz fra Flixfilm, der kvitterede med 4 stjerner og skrev følgende;

‘Seven Seconds’ er en fængende, velspillet, men også lidt ujævn, dissekering af nutidens USA forklædt som en intens krimiserie.

Læs hele anmeldelsen her.

‘Sevens Seconds’ har Regina King i hovedrollen og handler om en 15-årig sort amerikaners død, der mørklægges af poltiet, mens andre forsøger at få sandheden frem i lyset.

Se ‘Seven Seconds‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar