Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Serien The Shield kommer snart på Netflix

Serien The Shield kommer snart på Netflix

03/02/2014 | Flixfilm

shield serie netflixSnart kan du se den amerikanske dramaserie The Shield på Netflix Danmark, når alle 7 sæsoner bliver tilgængelige på streamingtjenesten d. 15. februar.

The Shield er en banebrydende politiserie om korruption inden for politiet i Los Angeles. I serien følger vi kriminalbetjenten Vic Mackey (Michael Chiklis) og hans politihold; The Strike Team. Gruppen benytter sig af ulovlige og uetiske metoder for at retsforfølge kriminelle, alt imens de selv tjener penge ved salg at stoffer og røverier. Serien udvikler sig gennem de 7 sæsoner, hvor gruppen får sværere og sværere ved at skjule deres illegale aktiviteter.

Serien har vundet flere priser og modtaget mange roser hos anmeldere. The Shield vandt i 2003 en Golden Globe for Bedste Dramaserie. Serien har i alt været nomineret til 7 Golden Globe priser. Michael Chiklis har desuden vundet en Emmy Award og Golden Globe for sin karakter som Vic Mackey.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver ny monster-serie med skaberne af 'Dark' og '1899'

The Shield blev oprindelig sendt fra 2003, hvor der blev lavet 7 sæsoner inden serien sluttede i 2008. Flere kendte film-skuespillere medvirker desuden i serien, heriblandt Glenn Close, som har den kvindelige hovedrollen i fjerde sæson og Forest Whitaker, der er med i sæson 5 og 6.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Shield har premiere på Netflix Danmark d. 15. februar. Se The Shield her: LinkSkriv kommentar