Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Serienyt fra Netflix; Castlevania, Girlboss, Bill Nye, 13 Reasons Why m.fl.

Serienyt fra Netflix; Castlevania, Girlboss, Bill Nye, 13 Reasons Why m.fl.

09/02/2017 | Flixfilm

På et pressemøde i New York afslørede Netflix forleden en masse spændende nyheder om de serier, der kommer eksklusivt på streamingtjenesten i løbet af foråret og sommeren. Herudover blev der også annonceret et par nye og tidligere ukendte serier.

Eftersom der kom flere nyheder, har vi valgt at gøre det kort, men nyhederne vil blive uddybet i enkeltstående artikler med flere informationer de kommende dage.

Nyt fra Netflix på pressemødet;

Stop-motion serien Buddy Thunderstruck får premiere på Netflix Danamrk den 10. marts og handler om racing-hunden Bobby og hans albino mekaniker-ven. Serien er på 12 episoder. Se trailer på Youtube.

Netflix laver en animeret serie baseret på video-spillet Castlevania, som første gang blev udgivet i 1986 og første sæson får premiere på Netflix i løbet af 2017, mens sæson 2 kommer i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

True-crime dokumentaren Casting JonBenet, der omhandler det sensationelle mord på den kun 6-årige skønhedsdronning JonBenet Ramsey, får premiere 28. april. Se teaser på Youtube.

I 2014 afslørede Netflix, at de ville lave nye afsnit af den prisbelønnede serie om Den Magiske Skolebus (The Magic School Bus) fra 1990’erne og nu kan streamingtjenesten annoncere at den amerikanske skuespiller Kate McKinnon (Ghostbusters) har hovedrollen i den nye udgave, som har fået navnet The Magic School Bus Rides Again.

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til 'Beverly Hills Cop 4'

Ungdomsserien 13 Reasons Why, der er baseret på bogen af samme navn, som på dansk hedder Døde Piger Lyver Ikke og er produceret af Selena Gomez og instrueret af sidste års Oscar-vinder Tom McCarthy, får premiere på Netflix Danmark den 31. marts.

Den 21. april er der premiere på talkshowet Bill Nye Saves The World, der omhandler videnskab og de ting den påvirker; politik, samfund og religion. Se trailer på Youtube.

Serien Girlboss, der er inspireret af New York Times-bestselleren #Girlboss, handler om Amoruso (Britt Robertson), der som 22-årig begyndte at sælge vintagetøj på eBay. I en alder af blot 28 år, havde Amoruso opbygget et modeimperie og millionforretning under navnet Nasty Gal. Se første sæson på Netflix fra den 21. april. Se teaser på Youtube.

Vi følger op på de øvrige nyheder fra pressemødet i en opfølgende artikel, som kan læses her: Serienyt fra Netflix; The OA, Anne, Travelers, Love m.fl.
Skriv kommentar