Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Serienyt fra Netflix; The OA, Anne, Travelers, Love m.fl.

Serienyt fra Netflix; The OA, Anne, Travelers, Love m.fl.

10/02/2017 | Flixfilm

Da streamingtjenesten Netflix forleden afholdt pressemøde i New York, blev en lang række nyheder og premieredatoer præsenteret. I denne artikel samler vi på de sidste af annonceringerne, som vi ikke fik afdækket i første del af artikel-serien.

Læs første artikel her: Serienyt fra Netflix; Castlevania, Girlboss, Bill Nye, 13 Reasons Why m.fl.

I denne ombæring omhandler det populære Netflix-serier som The OA, Love og Grace and Frankie, samt premieredatoer på en række nye eksklusive serier.

Nyhederne fra Netflix:

Netflix-serien The OA var sidste år en stor overraskelse, da første sæson fik premiere uden de store armbevægelser, men trods alt formåede serien at skabe stor opstandelse. Denne gang er Netflix dog ikke helt så hemmelighedsfulde, da de netop har annonceret en sæson 2. Premieredatoen er endnu ukendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dear White People er en ny satirisk serie fra Netflix, som er baseret på filmen fra 2014 af samme navn. Serien er på 10 episoder og første sæson får premiere 28. april. Se teaser-trailer på Youtube.

Sidste år havde Netflix eksklusiv premiere på sci-fi-serien Travelers med den Emmy-vindende Eric McCormack i hovedrollen. Første sæson var lavet af den canadiske tv-station Showtime, men nu kan Netflix annoncere, at de er gået samme med tv-stationen om at lave en sæson 2, som gerne skulle komme på Netflix Danmark i slutningen af 2017.

Da Netflix offentliggjorde, at de ville lave en ny udgave af den klassiske tv-serie; Anne fra Grønnebakken, skabte det megen opstandelse fra seriens fans. Nu er Netflix imidlertid klar med premieredatoen til serien, som de har valgt blot at kalde Anne og den kan ses på Netflix fra den 12. maj. Se den korte annoncering på Youtube.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2024)

Tredje sæson af serien Grace and Frankie med de kvindelige komikere Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollerne får premiere på Netflix Danmark den 24. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev ligeledes annonceret på pressemødet, at Netflix-serien Love, der er skabt af Judd Apatow (The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up), Paul Rust og Lesley Arfin (Brooklyn 99, Girls) vender tilbage senere på året med en sæson 3.

Netflix er også klar med det nye The-Muppets-inspireret børneprogram; Julie’s Greenroom (Julies Teaterskole), hvor den legendariske Julie Andrews (Mary Poppins, The Sound of Music) sammen med gæster som Alec Baldwin, synger og danser sig igennem programmet. Alle episoder får premiere den 17. marts og man kan finde traileren på Youtube. Serien kommer også med dansk tale.

Der kommer ligeledes en sæson 4 og 5 af Netflix-serien Project Mc², mens et special-afsnit får premiere allerede den 14. februar.
Skriv kommentar