Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Serious Men

Serious Men

02/10/2020 | Flixfilm

Serious Men på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Sudhir Mishra, Sachin Krishn
Skuespillere: Nawazuddin Siddiqui, Nassar, Aakshath Das
Spilletid: 114 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En mand fra et slumkvarter vikler sig ind i et spind af løgne for at opnå den sociale fremgang, han altid har ønsket sig, men det kan blive farligt for hans søn.

Serious Men havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Serious Men på YouTube.Se Serious Men på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Serious Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serious Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Serious Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Serious Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar