Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Serious Men

Serious Men

02/10/2020 | Flixfilm

Se Serious Men på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sudhir Mishra
Skuespillere: Nawazuddin Siddiqui, Indira Tiwari, Aakshath Das, Nassar
Spilletid: 114 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En mand fra et slumkvarter vikler sig ind i et spind af løgne for at opnå den sociale fremgang, han altid har ønsket sig, men det kan blive farligt for hans søn.Se Serious Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Serious Men havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Serious Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Serious Men:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Serious Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Serious Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar