Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seriously Single

Seriously Single

31/07/2020 | Flixfilm

Se Seriously Single på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Katleho Ramaphakela, Rethabile Ramaphakela
Skuespillere: Fulu Mugovhani, Tumi Morake, Bohang Moeko
Spilletid: 107 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Hendes frisindede veninde opfordrer hende til at sætte pris på singlelivet, men hun hungrer efter et forhold og kan ikke lade være med at følge sin ekskæreste.

Seriously Single havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seriously Single på YouTube.Se Seriously Single på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Seriously Single ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seriously Single stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seriously Single, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seriously Single er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar