Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seriously Single

Seriously Single

31/07/2020 | Flixfilm

Se Seriously Single på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Katleho Ramaphakela, Rethabile Ramaphakela
Skuespillere: Fulu Mugovhani, Tumi Morake, Bohang Moeko, Yonda Thomas
Spilletid: 106 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Hendes frisindede veninde opfordrer hende til at sætte pris på singlelivet, men hun hungrer efter et forhold og kan ikke lade være med at følge sin ekskæreste.


Se Seriously Single på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seriously Single havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seriously Single ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Seriously Single:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seriously Single er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seriously Single stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar