Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Servant of the People 2

Servant of the People 2

17/05/2022 | Flixfilm

Servant of the People 2 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Aleksey Kiryushchenko
Skuespillere: Volodymyr Zelenskyy, Evgeniy Koshevoy, Stanislav Boklan
Spilletid: 100 min
Land: Ukraine
Sprog: Russian, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Præsidenten går sammen med den tidligere premierminister for at stabilisere økonomien og stoppe de grådige oligarker, som trækker i trådende bag kulissen.Se Servant of the People 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Servant of the People 2 havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Servant of the People 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Servant of the People 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Servant of the People 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Servant of the People 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Servant of the People 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar