Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Servant of the People’ med Volodymyr Zelenskyj kommer på Netflix

‘Servant of the People’ med Volodymyr Zelenskyj kommer på Netflix

14/05/2022 | Flixfilm

Zelensky Zelenskyj neflix danmark

Inden den ukrainske præsident Volodymyr Zelenskyj blev valgt til at besidde landets mest magtfulde position, havde han en gloværdig karriere som komiker og skuespiller.

Nu kan Netflix meddele, at én af Zelenskyy mest populære serier ‘Servant of the People’ snart lander på streamingtjenesten.

Den politiske komedieserie får premiere allerede på mandag, den 16. maj.

I ‘Servant of the People’ spiller Zelensky den ukrainske gymnasielærer Vasily Petrovych Goloborodko, der bor sammen med sine forældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er træt af regeringens korruption og laver derfor en viral kampagne på de sociale medier, der ender man at han fra den ene dag til den anden bliver en sand internetsensation.

Uden hans viden, laver eleverne en kampagne for at registrere hans kandidatur i Ukraines præsidentvalg og til alles forbløffelse hiver Zelensky den politiske sejr hjem og kan kalde sig Ukraines nye præsident.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En del af dig'

Præsidentpligterne bliver dog lagt på hylden og han beslutter sig i steder for at luge ud i regeringen og sætte en stopper for oligarkernes korruptionen.

Find en trailer til ‘Servant of the People’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er blevet optaget i årene 2015-2019 og er på i alt tre sæsoner.

Der er naturligvis ikke kommet flere episoder af ‘Servant of the People’ siden at Volodymyr Zelenskyj i virkeligheden blev valgt til Ukraines præsident den 20. maj 2019.

Se ‘Servant of the People’ på Netflix Danmark fra den 16. maj.
Skriv kommentar