Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Servant of the People

Servant of the People

16/05/2022 | Flixfilm

Servant of the People på Netflix

Produktionsår: 2015–2019
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Volodymyr Zelenskyy, Stanislav Boklan, Viktor Saraykin
Spilletid: 1 min
Land: Ukraine
Sprog: Russian, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter en ukrainsk gymnasielærers kritik af regeringens korruption går viral på de sociale medier, må han snart se sig udnævnt til landets nye præsident.Se Servant of the People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Servant of the People (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Servant of the People på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Servant of the People (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Servant of the People (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Servant of the People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Servant of the People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar